Subscribe Us

Header Ads

gouden radioring

16 hours agoMattie Valk en Marieke Elsinga hebben de Gouden Radioring 2022 gewonnen. De Qmusic-ochtendshow Mattie Marieke van Mattie Valk en Marieke Elsinga is de winnaar van de 16e Gouden RadioRingZij ontvingen de prijs uit handen van radio-icoon Tineke de Nooij.


Nieuwspaal Man Mannen

Dit heb je misschien gemist.

. Een onrustig dagje voor de organisatie van de Gouden RadioRing. De Gouden RadioRing wordt jaarlijks uitgereikt op het RadioGala van het Jaar. Tekst gaat verder onder de video.

Stem op je favoriete radioprogramma radio-man en radio-vrouw van het jaar. 𝗗𝗲 𝗚𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼𝗥𝗶𝗻𝗴 𝙰𝚅𝚁𝙾𝚃𝚁𝙾𝚂 Jan-Willem Start Op heeft de Gouden RadioRing 2020. Eerder spraken we het radio-duo over hun programma.

Broers van Sam Hofman en Rijk Hofman won donderdagavond de Gouden Podcast tijdens het Gouden RadioRing GalaBroers is door het publiek gekozen als. De prijsuitreiking wordt georganiseerd en uitgezonden door AVROTROS. Op radioring-leakernl kun je zien hoeveel stemmen er zijn uitgebracht.

While last year still had his own program Kinkstart was nominated for the Gouden RadioRing and his colleague Tim op t Broek for the Zilveren Radioster man. 16 hours agoSimon Heijmans reikt de Gouden Podcast uit tijdens de 16e editie van de Gouden RadioRing. Wat is de chemie tussen jullie vraagt de talkshowhost zich af.

The program must also be broadcast on at least one analog distribution channel FM or open cable As a result the station. Het duo nam de prijs voor het beste radioprogramma in ontvangst. Het was voor de derde keer dat Mattie Marieke genomineerd waren voor de RadioRing maar voor het eerst dat ze de prijs ook daadwerkelijk.

4 hours agoMattie Valk en Marieke Elsinga kwamen direct na het winnen van de Gouden RadioRing naar de studio van Beau om die prijs te vieren. Het Qmusic-duo nam vanavond de belangrijkste prijs van het jaarlijkse radiogala in ontvangst voor hun programma Mattie en. Jeangu Macrooy opende de 16e editie van de Gouden RadioRing met een heerlijke cover van Donna Summers On The RadioJeanguMacrooy OnTheRadio GoudenRadioRi.

16 hours agoDe Gouden RadioRing 2021 is dit jaar voor Mattie Marieke de ochtendshow van Qmusic. Op donderdag 27 januari vindt de 16e editie van het Gouden RadioRing Gala plaats. Het duo nam de prijs voor het beste radioprogramma in ontvangst.

De uitreiking van de 16e editie van de Gouden RadioRing was live te volgen op het YouTube kanaal. De Gouden RadioRing is de Nederlandse prijs voor radioprogrammas georganiseerd en uitgezonden door AVROTROS. De grote vraag van deze avond is wie er met de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma naar huis gaat.

16 hours agoDe ochtendshow Mattie Marieke Qmusic van Mattie Valk en Marieke Elsinga is de winnaar van de prestigieuze Gouden RadioRing. - Gisteravond heeft het radioprogramma Mattie en Marieke van Qmusic de Gouden Radioring gewonnenDat is de belangrijkste prijs voor radioprogrammas. 15 hours agoJe kunt het hele Gouden RadioRing gala terugkijken via Gidstv.

Dit keer live vanuit de Vorstin in Hilversum. 15 hours agoJe kunt het hele Gouden RadioRing gala terugkijken via Gidstv. Wij hebben even gebeld met de.

The latest tweets from radioring. Gouden RadioRing in dutch pronunciations with meanings synonyms antonyms translations sentences and more. Alles rondom de uitreiking van de Gouden RadioRing is live te volgen op het YouTube kanaal van AVROTROS.

Het is een Nederlandse onafhankelijke prijs voor radioprogrammas. Le 27 Janvier prochaine jai plaisir de commenter avec vous le prix Gouden Radioring 2022 aux Pays-Bas En attendant rendez-vous sur. Which is the right way to pronounce the word portent.

We hebben oprecht gewoon heel veel plezier en kunnen heel eerlijk zijn tegen elkaar vertelt Elsinga. A striking phrase had surfaced in the regulations. De stemsite voor de nominaties van de RadioRing is namelijk gehackt.

16 hours agoHet radioprogramma Mattie en Marieke heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2022 gewonnen. 1 day agoGouden RadioRing 27 jan 2022. De prijs werd donderdagavond tijdens het Radiogala van het Jaar in de Vorstin in Hilversum uitgereikt door Tineke de Nooij.

Jan-Willem Start op NPO Radio 2 wins Gouden Radioring Qmusic best station rachelstallone January 29 2021 The radio program Jan-Willem Starts has won the Golden Radio Ring 2020 the annual audience award for best radio program. Voor Bram is het geen onbekende prijs dit is namelijk de derde keer dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen. Tijdens de 16e editie van de Gouden RadioRing reikt zangeres Meau de Zilveren RadioSter publieksprijs uit aan Bram Krikke.

16 hours agoDe ochtendshow Mattie Marieke Qmusic van Mattie Valk en Marieke Elsinga is de winnaar van de prestigieuze Gouden RadioRing. Donderdagavond 27 januari om 2000 uur gaat de 16e editie van het Gouden RadioRing Gala van start. De grote vraag van deze.


Snelle En Maan Blijven Bij Je Slapen Met Nieuwe Song Tellmemore Media Slapen Nieuws Maan


D66 Wil Fors Bezuinigen Op De Publieke Omroep In 2021 Integriteit Vraagteken Documentaires


Nederlandstalig Station Wint Gouden Radioring Vrouw Mannen Muziek


ボード Radio Broadcasting Station のピン


Nederlandstalig Station Wint Gouden Radioring Vrouw Mannen Muziek


Gouden Radioring 2009 Design Simon Barteling Goud Design


Pin Op Nieuwspaal


Big Brother Bewoners Trokken Op Oudejaarsavond Het Huis In Tellmemore Media In 2021 Oudejaarsavond


D66 Wil Fors Bezuinigen Op De Publieke Omroep In 2021 Integriteit Vraagteken Documentaires


Ns Nickel Son No Surprise Dyezzie Nl Moeder Natuur Moeder


D66 Wil Fors Bezuinigen Op De Publieke Omroep In 2021 Integriteit Vraagteken Documentaires


D66 Wil Fors Bezuinigen Op De Publieke Omroep In 2021 Integriteit Vraagteken Documentaires


Swatch Bijoux Feel The Beat Anillo Dorado Jrj011 7 ゴールドの指輪


D66 Wil Fors Bezuinigen Op De Publieke Omroep In 2021 Integriteit Vraagteken Documentaires


D66 Wil Fors Bezuinigen Op De Publieke Omroep In 2021 Integriteit Vraagteken Documentaires


Het Wordt Heet Onder De Voeten Van Mathias In Familie Tellmemore Media Familie Na De Dood


Politiezone Antwerpen Verhoogt Zichtbaarheid Voertuigen Tellmemore Media In 2021 Voertuigen Antwerpen Politie

Posting Komentar

0 Komentar